علیاصغر امامیون افزود: ۹۰ درصد سطح زیرکشت گل محمدی دامغان در اراضی شیبدار منطقه رودبار (کلاته و دیباج) کشت شدند.
وی تصریح کرد: میانگین برداشت گل محمدی در اراضی شهرستان، بیش از یک تن در هر هکتار بود که این رقم، آمار مطلوبی در خصوص این گیاه دارویی است.
امامیون ادامه داد: برداشت گل محمدی منطقه امیرآباد از نیمه دوم اردیبهشت ماه شروع شد و تا اواخر خرداد ماه در مناطق دیباج و کلاته شهرستان دامغان ادامه داشت.
وی خاطرنشان کرد: توسعه کشت گیاهان دارویی و معطر، از اولویتها و وظایف مربوط به جهادکشاورزی است که توسعه سطح زیرکشت هرساله در منطقه مورد توجه قرار دارد.
امامیون اضافه کرد: اعطای تسهیلات با نرخ سود بانکی کم به بهره برداران کشت گیاهان دارویی، پرداخت یارانه نهال و مساعدت در اجرای سیستم آبیاری تحت فشار از اقدامات انجام شده جهاد کشاورزی در زمینه توسعه این گیاه معطر است.
وی با بیان اینکه محصولات گلمحمدی شامل گلاب، غنچه خشک و گلبرگ است، افزود: این محصول پس از برداشت به منظور مصرف خوراکی، دارویی، غنچه خشک، گلابگیری و گرفتن اسانس گل، مورد استفاده قرار می گیرد و فرآوری آن در کارگاههای نیمه صنعتی و واحدهای خانگی، انجام و عمده محصولات تولیدی در بازار شهرستان و استانهای هم جوار به فروش میرسد.
مدیر جهاد کشاورزی دامغان بیان کرد: با توجه به شرایط اقلیمی آب و خاک، علاوه بر اینکه حوادث غیرمترقبه همچون سرمای دیررس به دلیل دیرگلیِ محصول به این گیاه خسارت وارد نمیکند، کیفیت محصول تولیدی نیز از لحاظ اسانس یا عطر عالی است.