مدیر جهاد کشاورزی شاهرود گفت: برداشت ۱۰۰ هزار تن انگور از سه هزار و ۸۰۰ هکتار تاکستانهای بارور این شهرستان پیشبینی میشود.
حمید آقابیکی به رسانهها اظهار کرد: برداشت انگور در شهرستان شاهرود از اواخر خرداد با ارقام زودرس(خلیلی) آغاز شد و تا اواخر مهر با ارقام دیررس و غالب(سرخ فخری) ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه انگور یکی از مهمترین محصولات باغی شهرستان شاهرود است، ابراز کرد: این شهرستان چهار هزار و ۹۰۰ هکتار تاکستان دارد که یکهزار و ۱۰۰ هکتار غیربارور و سه هزار و ۸۰۰ هکتار بارور است.
تازهخوری ۴۵ درصد از محصول تولیدی انگور
مدیر جهاد کشاورزی شاهرود اظهار کرد: ۴۵ درصد از انگور تولیدی این شهرستان به صورت تازهخوری، ۴۰ درصد نگهداری در سردخانهها و بقیه فرآوری میشود.
وی یادآور شد: بخشی از انگور تولیدی به صورت کشمش، مویز، آبغوره، گردغوره، شیرهانگور، سرکه، ترشی، غوره و تولید کنسانتره فرآوری میشود.
وی گفت: مهمترین ارقام انگور در این شهرستان خلیلی، عسگری، لعل، شاهانی، صاحبی، کشمشی، سفید فخری، سرخ فخری(شاهرودی)و ریش بابا است.
آقابیکی از وجود ارقام وارداتی نیز در تاکستانهای این شهرستان خبر داد و گفت: ارقام وارداتی شامل فلیم سیدلس، رد گلاب، ترکمن اسکارلت، روبی سیدلس و کریمسون سیدلس است.
شهرستان شاهرود در شرق استان سمنان دارای ۳۰ هزار هکتار زمینهای کشاورزی است که از این میزان ۲۲ هزار و ۵۰۰ هکتار آن باغ میباشد.
۱۹۸ هزار هکتار از وسعت زمینهای استان سمنان را اراضی کشاورزی تشکیل میدهد که از این وسعت ۵۴ هزار هکتار باغ، ۱۱۰ هزار هکتار زراعت و بقیه در مرحله آیش است و حدود ۴۵ هزار بهرهبردار در بخش کشاورزی فعالند.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری صبح بخیر نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.