آیین رونمایی بیش از ۲۰۰ عنوان کتاب تألیفی فرهنگیان استان سمنان در هفته ملی پژوهش و فناوری برگزار میشود.
سیدجمال وزیری، مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان، از برگزاری آیین رونمایی بیش از ۲۰۰ کتاب تألیفی فرهنگیان این استان خبر داد و اظهار کرد: معلمان مؤلف از ارکان مهم فرهنگسازی در جامعه محسوب میشوند و آثار پژوهشی آنها قابلیت ایجاد جریان فرهنگی را دارد.
وی افزود: معلمان قادر به تألیف کتابهایی هستند که راهگشای مشکلات نظام تعلیم و تربیت خواهد شد و آیین رونمایی از تألیفات فرهنگیان استان از برنامههای شاخص آموزش و پرورش در هفته ملی پژوهش است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان همچنین پژوهش را سنگ بنای بسیاری از تحقیقات و آینده هر کشوری دانست و اظهار کرد: در راستای تحقق سند تحول بنیادین و بیانیه گام دوم انقلاب، یکی از ساحتهای ششگانه آموزش، توجه به امر پژوهش و نهادینهشدن آن برای دانشآموزان و دانشجویان است.
وی با بیان اینکه عصر حاضر، عصر پژوهش و جهش اطلاعات و توجه به خلاقیتهای ناگریز و ناگزیر است، افزود: دنیای پژوهشنشده، ارزش زیستن ندارد و ضرورت دارد بهصورت بنیادین به این موضوع توجه ویژه داشت.
وزیری تأکید کرد: پژوهش از زمان بدو تولد در ذات همه انسانها وجود دارد و نگاه ما به این امر باعث میشود تا کودکانی خلاق و پژوهشگر تربیت کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان اظهار کرد: پژوهش باید از دوره پیشدبستانی و ابتدایی آغاز شود و دانشآموزان در همین دوره، دستاوردهای پژوهشی خود را ارائه دهند.
وزیری بیان کرد: آشنایی با مراکز پژوهشی و بازدید از این نمایشگاهها نیز بستر مناسبی است تا دیدگاه دانشآموزان ما نسبت به آینده تغییر کند و آنها با کمک فناوریها و پژوهشهای قابلاجرا، گامهای مثبت و مؤثری در مسیر پیشرفت علم و دانش بردارند.
وی تصریح کرد: فرصتهای نمایشگاهی هر چند نمادین و کوتاهمدت باشد، میتواند در ارتقای سطح پژوهش و توسعه و ترویج فرهنگ پژوهش اثر بگذارد.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری صبح بخیر نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.