امضای تفاهمنامه همکاری صنعت برق و دانشگاه سمنان
تفاهمنامه همکاری دانشگاه سمنان و شرکت برق منطقهای سمنان در زمینههای مختلف علمی، پژوهشی، آموزشی و تحقیقات کاربردی به امضا رسید.
تفاهمنامه همکاری صنعت برق و دانشگاه سمنان به امضای سیفالله سعدالدین، سرپرست دانشگاه سمنان و مجید وفایی، مدیرعامل شرکت برق منطقهای سمنان رسید.
استفاده از تواناییهای علمی، تحقیقاتی، آزمایشگاهی، تجهیزات و امکانات نرمافزاری و سختافزاری و آموزشی طرفین برای انجام فعالیتهای مورد توافق موضوع این تفاهمنامه است.
بر اساس این تفاهمنامه حمایت از اجرای پروژههای دانشجویی، پذیرش دانشجویان دانشگاه برای گذراندن دورههای کارآموزی و سرباز امریه، همکاری در اجرای فرصت مطالعاتی اعضای هیأت علمی دانشگاه و مؤسسات پژوهشی در وزارت نیرو، بازدیدهای متقابل علمی و برگزاری دورههای آموزشی از محورهای همکاری بر اساس این تفاهمنامه در زمینه آموزشی است.
در بخش همکاریهای پژوهشی نیز تعریف پروژههای مستقل مورد نیاز شرکت برق منطقهای و تلاش برای کاربردی کردن این تحقیقات و ارتقاء فناوریهای مرتبط با صنعت برق، حمایت مادی و معنوی از پروژهها و پایاننامههای تحصیلات تکمیلی و تشکیل کارگروهی به منظور نیازسنجی تحقیقاتی مورد نیاز شرکت و بررسی راهکارهای عملیاتی شدن این تفاهم ذکر شده است.
مدت اجرای این تفاهمنامه، سه سال تعیین شده است.
سرپرست دانشگاه سمنان در آیین انعقاد این تفاهمنامه با اشاره به تحصیل نزدیک به ۱۴ هزار دانشجو در ۱۷ دانشکده این دانشگاه خاطرنشان کرد: نیما امجدی از دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه سمنان جوانترین پروفسور کشور است و امیدواریم انعقاد این تفاهمنامه همچون همکاریهای گذشته دانشگاه سمنان با شرکت برق منطقهای سمنان منشأ خیر و برکت برای دو طرف باشد.
سیفالله سعدالدین با بیان اینکه یکی از اهداف دانشگاه سمنان کمک به حل مسائل جامعه با کمک اعضای علمی و دانشجویان پرتلاش این دانشگاه است، افزود: در تلاش هستیم با دستاورد انجام فعالیتهای تحقیقاتی و مطالعاتی در جهت حل مسائل و مشکلات استان و کشور گام برداریم.
وی توجه به پروژههای کارآموزی دانشجویی را بسیار مهم برشمرد و گفت: اهمیت به فعالیتهای دانشجویی نه تنها به کسب تجربه آنان کمک میکند بلکه برای گرهگشایی از مسائل جامعه نیز بسیار مؤثر است.
سرپرست دانشگاه سمنان با اشاره به ظرفیت مطلوب استان سمنان در زمینه انرژی خورشیدی خواستار استفاده از این نعمت خدادادی در جهت تولید انرژی با ایجاد نیروگاههای خورشیدی شد و تأکید کرد: دانشگاه سمنان طرح راهاندازی نیروگاه ۱۰ مگاواتی را ارائه کرده است که با کمک شرکت برق منطقهای دانش فنی مربوطه در دانشگاه سمنان تولید و برق تولیدی نیز از طریق شبکه در استان توزیع شود .
مجید وفایی، مدیرعامل شرکت برق منطقهای سمنان نیز در این مراسم با اشاره به صنعتی و دانشگاهی بودن استان سمنان گفت: صنعت برق یکی از صنایع زیرساختی در حوزه افزایش تولید است که در تحقق شعار سال نیز بسیار کمککننده است.
وی با بیان اینکه ۷۰ درصد برق تولیدی استان در صنایع و ۳۰ درصد در بخش خانگی استفاده میشود، افزود: وجود صنایع متعدد در استان نیازمند افزایش تولید برق است که برای توسعه زیرساختها و نیز تعمیر و نگهداری تأسیسات شبکه برق استان نیازمند کمک جامعه علمی و اساتید این حوزه در دانشگاه سمنان هستیم که بتوانند با روشهای نوین و خلاقانه به این بخشها کمک کنند.