فعالیت بیش از ۴۰۰۰ هنرمند صنایع دستی در شهرستانهای هشتگانه استان سمنان
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان سمنان از فعالیت بیش از ۴۰۰۰ هنرمند صنایع دستی در شهرستانهای هشتگانه استان خبر داد.
سمانه سلطانی پور با اعلام این خبر اظهار کرد: این هنرمندان در بیش از ۵۰ رشته مختلف صنایع دستی در سراسر استان فعالیت دارند.
وی از برنامهریزی برای معرفی قدرتمند صنایعدستی استان سمنان در سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی تهران خبر داد و با اشاره به اینکه سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی فرصتی بینظیر برای شناساندن توانمندیهای هنری و فرهنگی هر منطقه است، گفت: با هدف بازاریابی و ترویج و معرفی صنایعدستی برنددار و فاخر، هنرمندان و صنعتگران صنایعدستی استان سمنان در سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی تهران حضور پررنگ دارند.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی استان سمنان افزود: در این نمایشگاه، با اجرای کارگاههای زنده و نمایش رشتههای شاخص، ضمن ارائه محصولات باکیفیت، فرهنگ و هنر غنی استان نیز معرفی خواهد شد.
او با اشاره به اینکه بیش از ۳۰ هنرمند و صنعتگر صنایعدستی استان سمنان و خانه صنایع دستی روستای خیرآباد در این نمایشگاه حضور دارند، تصریح کرد: دست بافتههای سنتی، سوزندوزی، گلیمبافی، گلیچ بافی، سفال و سرامیک، نمدبافی، صنایع چوب، نساجی سنتی و… از رشتههای استان سمنان است که در این نمایشگاه عرضه میشود.
سلطانی پور با قدردانی از حمایت شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان، اظهار کرد: خوشههای سفال و سرامیک، خوشه فرش و دست بافتهها، صنایع چوبی به عنوان صنایع دستی و خوشه شیرمال شرکت شهرکهای صنعتی بهعنوان سوغات شاخص استان در این نمایشگاه حضور داشته و این فرصت را دارند تا به توسعه بازارهای جدید و جذب مشتریان بالقوه بپردازند.
وی تاکید کرد: استان سمنان با دو شهر ملی صنایعدستی و بیش از ۴ هزار هنرمند فعال در ۵۲ رشته یکی از قطبهای تولید محصولات صنایعدستی خلاق و هنری در کشور است و جمعی از منتخبان مهر اصالت، جشنوارهها و صاحبان آثار فاخر، ظرفیتهای صنایعدستی استان سمنان را در این نمایشگاه به نمایش میگذارند.
او با بیان اینکه امید است با بهرهمندی از ظرفیتهای بیشمار و بالقوه استان در صنایعدستی، مسیر توسعه و ترویج این هنر ارزشمند بیشازپیش فراهم آید، گفت: نمایشگاهها فرصت خوبی برای معرفی و عرضه محصولات صنایعدستی هستند و امیدواریم که بتوانیم در این فرصت گوشهای از توانمندیهای صنعتگران استان سمنان را معرفی کنیم.
سلطانی پور افزود: نمایشگاه ملی صنایعدستی بستری مناسب بهمنظور معرفی صنایعدستی بومی با پیشینه تاریخی غنی، استادکاران توانمند و شاخص، معرفی ظرفیتهای موجود در این حوزه در کنار دیگر استانهای کشور است و شرایط مطلوبی را برای علاقهمندان برای مشاهده و دریافت تولیدات صنایعدستی باکیفیت در یک مجموعه عظیم فراهم میسازد و ایرانی کوچک را با تنوع صنایعدستی عظیم برای بازدیدکنندگان به تصویر میکشد.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی استان سمنان تصریح کرد: سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی تهران از ۲۳ الی ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود و علاقهمندان میتوانند از ساعت ۹ صبح تا ۱۹ عصر از این نمایشگاه بازدید کنند.
او افزود: توانمندیهای و صنایعدستی و هنرهای سنتی استان سمنان در غرفه ۲۷ وقع در سالنهای شماره ۸ و ۹ نمایشگاه بینالمللی تهران به نمایش گذاشته میشود.