مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان گفت: ایجاد ۲۵۰ واحد بومگردی دیگر به مجموعه اقامتگاههای بومگردی استان برای امسال هدفگذاری شده است.
امیر کرمزاده در آیین افتتاح نخستین هتل بوتیک اسفنجان سمنان، بیان کرد: افزایش تعداد واحدهای بومگردی، نقش مؤثری در رشد و رونق گردشگری استان خواهد داشت.
بیش از ۱۲۰ اقامتگاه بومگردی در استان سمنان در زمان حاضر مشغول به فعالیت هستند.
وی ادامه داد: سمنان استانی فاخر و دارای تنوع جاذبههای گردشگری است که این ظرفیتها در پویایی صنعت گردشگری موثر است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان اضافه کرد: نام عارفان و علمای نامدار زیادی در کشور ثبت شده که از دیار استان سمنان هستند که این موضوع نشان می دهد استان سمنان محل اندیشه، تفکر و تعمق بوده است.
وی تصریح کرد: استان سمنان مهد عرفای شناخته شده و بزرگی چون شیخ ابوالحسن خرقانی، بایزید بسطامی، شیخ علاءالدوله بیابانکی سمنانی، و شیخ محمود مزدقانی است.
کرم زاده خاطرنشان کرد: جنگل ابر به عنوان جنگل هیرکانی ثبت جهانی شده است و این دستاورد بزرگی برای استان محسوب می شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان ضمن تاکید بر نگهداری و مراقبت از میراث فرهنگی بیان کرد: حفاظت از میراث فرهنگی در واقع حفظ اصالت، هویت و عزت است و ضرورت دارد آحاد جامعه از جمله سازمان های مردم نهاد در حفظ میراث فرهنگی اهتمام ویژه داشته و همراه باشند.
وی یادآور شد: کمآبی از موانع اصلی در رونق گردشگری در استان سمنان بوده و انتظار است اقدامات در زمینه تامین آب تسریع شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان از استان به عنوان نگین کویر یاد کرد و یادآور شد: استان سمنان دارای ۸۶۸ اثر تاریخی، طبیعی، ملموس و ناملموس ثبت ملی است که این میزان میراث فرهنگی ثبتی نشان از تمدن عمیق در این خطه است.
به گزارش ایرنا، حسین ساری مدیرعامل صندوق احیاء و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان و جمعی از مسئولان در آئین افتتاح نخستین هتل بوتیک سنتی سمنان حضور داشتند.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری صبح بخیر نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.