مدیرکل بهزیستی استان سمنان تاکید کرد؛
اجرای پویش قربان تا غدیر در مجموعه بهزیستی استان سمنان
مدیرکل بهزیستی استان سمنان از اجرای پویش قربان تا غدیر در استان خبر داد و گفت: هدف از این پویش جذب مشارکتهای مردمی در راستای بهبود و ارتقاء سطح زندگی مددجویان تحت حمایت است.
محمود منطقی از اجرای پویش قربان تا غدیر در استان خبر داد و بیان کرد: هدف از این پویش جذب مشارکتهای مردمی در راستای بهبود و ارتقا سطح زندگی مددجویان تحت حمایت است.
وی افزود: این پویش به مناسبت ایام دهه ولایت همزمان با ادارات کل بهزیستی سایر استانها در استان سمنان نیز برگزاری میگردد و هدف از این پویش را جذب مشارکتهای مردمی در راستای بهبود و ارتقا سطح زندگی مددجویان تحت حمایت در این ایام بیان داشتند.
مدیرکل بهزیستی استان سمنان گفت: محورهای اجرای پویش را تهیه و توزیع گوشت قربانی، پرداخت کمک هزینه، تهیه اقلام و بستههای معیشتی، تهیه وسایل بهداشتی، درمانی و دارویی است برای مثال به همت اداره مشارکتهای مردمی بهزیستی استان در سال گذشته پویش خرید بخاری و پوشاک زمستانه برای مددجویان تحت پوشش سازمان اجرا شد.
منطقی افزود: این پویش با توجه به آغاز فصل سرما و با هدف تأمین هزینه خرید بخاری و پوشاک زمستانه برای افراد نیازمند تحت حمایت بهزیستی استان در اواخر پاییز ۱۴۰۰ برگزار و مبلغ دو میلیارد ریال اقلام زمستانه تهیه و بین مددجویان تحت حمایت توزیع شد.
وی افزود: پویش «پول ترقه من» که به مناسبت چهارشنبه سوری سال ۱۴۰۰ با هدف جلب مشارکتهای نقدی خیرین به منظور تأمین اقلام و مایحتاج ضروری عیدانه مددجویان برگزار شد همچنین پویش عیدانه سین هشتم سخاوت نیز به مناسبت فرا رسیدن سال نو با هدف تأمین معیشت و ضروریات مددجویان و معلولین سازمان از تاریخ ۲۴ اسفند ماه تا پنجم فروردین ماه از دیگر پویشهای برگزار و هفت میلیارد ریال کمک مردمی در این پویشها جمع آوری شد.
مدیرکل بهزیستی استان سمنان از برنامههای بهزیستی استان در ایام رمضان امسال را واریز کمک هزینه سبد کالا به حساب توان خواهان تحت حمایت و برنامههای افطاری در مراکز و مؤسسات خیریه با رعایت کلیه پروتکلهای بهداشتی بیان و افزودند: میزان جلب و جذب مشارکتهای مردمی سال گذشته در مراکز دولتی، غیر دولتی و خدماتی در به مجموع ۲۳ میلیارد ریال بوده است.
منطقی میزان جذب مشارکتهای نقدی و غیر نقدی مراکز دولتی و مؤسسات خیریه در پویش ضیافت همدلی سال گذشته را ۱۴ میلیارد ریال دانست و گفت: در بخشهای پرداخت کمک هزینه معیشتی، اقلام و بستههای معیشتی، تهیه غذای گرم، تهیه وسایل بهداشتی، درمانی و دارویی (ویژه رسیدگی مورد نیاز در دوران بحران و بیماری کرونا)، تأمین هزینههای درمانی، تأمین اقلام جهیزیه و ازدواج و … هزینه شده است.